Start2024-05-20T14:50:43+00:00

Tillsammans skapar vi trygga arbetsplatser

Bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning kvalitetssäkrar rekryteringsprocessen.

Varför lämna något åt slumpen när en bakgrundskontroll ger dig faktaunderlag för din kommande rekrytering/investering?

Senaste nytt om bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning:

Intervju med Sara Persson från Ekobrottsmyndigheten om att rusta sig mot kriminalitet

Förra veckan hade vi ett väldigt matnyttigt och uppskattat webinar med Sara Persson, brottsförebyggande specialist på Ekobrottsmyndigheten. Temat var ”Hur förhindrar man att företag [...]

Varför välja ToFindOut?

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Personlig service

Bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning är något som våra researchers och vår customer success är experter på. Välkommen att bolla frågor och funderingar med dem! Vi erbjuder personlig service där vi återkopplar och gärna diskuterar eventuella frågeställningar.

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Internationella kontroller

Se till att säkra din kompetens även utomlands! Vi utför grundliga bakgrundskontroller vid rekrytering i minst 91 olika länder. Självklart utförs även CV- och utbildningsverifieringar i dessa länder. Du är varmt välkommen att diskutera upplägg och innehåll med oss!

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Vi var först och är fortfarande

Hos oss pionjärer i bakgrundskontrollbranschen får du ta del av lång och bred erfarenhet av bakgrundskontroller – En erfarenhet vi ständigt bygger på för att vara i digital framkant. Till exempel har vi en egen kundportal, kandidatportal och integrationer med många olika rekryteringssystem.

Bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning
= En tryggare rekrytering

Vi på ToFindOut erbjuder en one-stop-shop som täcker allt gällande att få en trygg arbetsplats. Till exempel kan du beställa bakgrundskontroller på olika nivåer, internationella bakgrundskontroller, drogtester och IDD/LFD-kontroller. Tillsammans skapar vi helt enkelt tryggare arbetsplatser.

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning.

Vad får ni hos oss?

  • Kvalitativa och skräddarsydd bakgrundskontroller – Vi arbetar efter branschorganisationens standard och verifierar fakta/uppgifter från källor som är öppna och tillgängliga för allmänheten, samt från uppgifter som lämnas av den sökande. Vid behov hjälper vi er att skräddarsy bakgrundskontrollen.
  • Snabba och enkla leveranser av bakgrundskontroller – Hos oss får ni er bakgrundskontroll vid rekrytering levererad inom 7 timmar*. Ni kan även beställa samt se status och resultat i vår kundportal, vilket gör processen extra smidig. Dyker någon avvikelse upp ringer vi er för att återkoppla.
  • Trygga processer – Vi validerar en trygg rekrytering genom en plug in-lösning för en rutin med många moment – utan att ge avkall på it-säkerhet, GDPR- och DPO-frågor. Vi står även för personuppgiftsansvaret och raderar information efter 14 dagar. För en helt transparent process inhämtar vi ett godkännande från kandidaten och låter denne följa med i hela processen.

*gäller bakgrundskontroller på grundnivå och utan avvikelser

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning är numera en självklarhet, tycker vi. ToFindOut är Nordens ledande bakgrundskontrollsleverantör för företag och organisationer som vill kvalitetssäkra såväl rekryteringsprocess som fortlöpande regelefterlevnad inom personalområdet. Vi hjälper er kort sagt att förebygga säkerhetsrisker och arbetslivskriminalitet. 

Vår vision är att tillsammans skapar vi trygga arbetsplatser och vår affärsidé är att leverera marknadens mest värdeskapande bakgrundskontroller.

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Några av våra kunder som gör bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning:

Senaste nytt

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Vi är stolta medlemmar i och medgrundare av branschföreningen Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Ett medlemskap i BKF är en kvalitetsstämpel på att man som företag följer rådande lagar och regler och värnar den personliga integriteten. Dessutom förhåller sig alla medlemmar till uppsatt branschstandard och etiska riktlinjer.

Till toppen