Start2024-06-26T11:35:10+00:00
Loading...

Mer än ett belastningsregisterutdrag

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning är numera en självklarhet, tycker vi. Och det är inte att förväxla med ett belastningsregisterutdrag, för i en bakgrundskontroll får du nämligen mycket mer information att grunda ditt beslut på. Dessutom saknar många belastningregisterutdrag relevanta juridiska ärenden, medan du i våra bakgrundskontroller får alla relevanta juridiska händelser. I vårt White Paper på ämnet kan du läsa mer om skillnaden mellan bakgrundskontroll och belastningsregisterutdrag.

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning
= En tryggare rekrytering

Vi på ToFindOut erbjuder en one-stop-shop som täcker allt gällande att få en trygg arbetsplats. Till exempel kan du beställa bakgrundskontroller på olika nivåer, internationella bakgrundskontroller, drogtester och IDD/LFD-kontroller. Tillsammans skapar vi helt enkelt tryggare arbetsplatser.

Några av våra kunder som gör bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning:

Varför välja ToFindOut?

ToFindOut är Nordens ledande bakgrundskontrollsleverantör för företag och organisationer som vill kvalitetssäkra såväl rekryteringsprocess som fortlöpande regelefterlevnad inom personalområdet. Vi hjälper er kort sagt att förebygga säkerhetsrisker och arbetslivskriminalitet. 

Vår vision är att tillsammans skapar vi trygga arbetsplatser och vår affärsidé är att leverera marknadens mest värdeskapande bakgrundskontroller.

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Personlig service

Låt våra experter inom bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning guida dig. Våra dedikerade researchers och vårt dynamiska customer success-team är redo att svara på alla dina frågor och funderingar. Vi erbjuder en personlig service, snabb återkoppling och engagerade diskussioner kring dina specifika behov. Välkommen att uppleva skillnaden med oss!

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Internationella kontroller

Med oss kan du säkerställa din framgång och kompetens över hela världen! Vi erbjuder grundliga bakgrundskontroller vid rekrytering i över 91 länder, inklusive noggranna CV- och utbildningsverifieringar. Våra internationella tjänster garanterar att du får de kvalifikationer du behöver, var du än rekryterar i världen. Kontakta oss för att få mer information om upplägg!

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Vi var först och är fortfarande

Med längst erfarenhet i branschen erbjuder vi en oöverträffad kunskap av bakgrundskontroller, vilket vi ständigt utvecklar för att ligga i digital framkant. Hos oss får du tillgång till en toppmodern kundportal, en smidig kandidatportal och sömlösa integrationer med olika rekryteringssystem så som till exempel Teamtailor och Grade Onecruiter.

Är du i en rekryteringsprocess?  

På vår kandidatsida har vi samlat allt du som kandidat i en rekryteringsprocess behöver veta om våra bakgrundskontroller. Exempel på saker du får svar på är vad en bakgrundskontroll innehåller, varför man gör dem, ifall man behöver tänka på något särskilt inför bakgrundskontrollen och vad man gör ifall man vet att man har något som kommer dyka upp.

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning.

Vad får ni hos oss?

  • Kvalitativa och skräddarsydda bakgrundskontroller – Vi arbetar efter branschorganisationens standard och verifierar fakta/uppgifter från källor som är öppna och tillgängliga för allmänheten, samt från uppgifter som lämnas av den sökande. Vid behov hjälper vi er att skräddarsy bakgrundskontrollen.
  • Snabba och enkla leveranser av bakgrundskontroller – Hos oss får ni er bakgrundskontroll vid rekrytering levererad inom 7 timmar*. Ni kan även beställa samt se status och resultat i vår kundportal, vilket gör processen extra smidig. Dyker någon avvikelse upp ringer vi er för att återkoppla.
  • Trygga processer – Vi validerar en trygg rekrytering genom en plug in-lösning för en rutin med många moment – utan att ge avkall på it-säkerhet, GDPR- och DPO-frågor. Vi står även för personuppgiftsansvaret och raderar information efter 14 dagar. För en helt transparent process inhämtar vi ett godkännande från kandidaten och låter denne följa med i hela processen.

*gäller bakgrundskontroller på grundnivå och utan avvikelser

Senaste nytt om bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning:

Senaste nytt

Bakgrundskontroll vid rekrytering och anställning

Vi är stolta medlemmar i och medgrundare av branschföreningen Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Ett medlemskap i BKF är en kvalitetsstämpel på att man som företag följer rådande lagar och regler och värnar den personliga integriteten. Dessutom förhåller sig alla medlemmar till uppsatt branschstandard och etiska riktlinjer.

Till toppen