LFD - Lagen om försäkringsdistribution

IDD – Insurance Distribution Directive2023-05-30T06:50:21+00:00

Enkelt

Kom igång på en gång

Enkelt

Vår LFD-tjänst är enkel att komma igång med. Inga långa processer eller uppstartsprocedurer. Vi vill att du så enkelt som möjligt ska kunna leva upp till alla compliance-krav.

Snabbt

Snabb och smidig process

Snabbt

Du startar snabbt och smidigt igång vår LFD-tjänst. Hur ofta och i vilken omfattning ni vill göra kontrollerna styr ni själva. Det viktiga är att ni får in en process för LFD. 

Effektivt

Automatiserad process

Effektivt

Genom att koppla på våra kontroller, med det intervall ni önskar, får du en automatiserad process. Och på så sätt en sak mindre att hålla reda på. Vi ser till att ni uppfyller de krav som gäller för LFD. 

Behöver ditt företag hjälp med LFD? – Vi har lösningen för er!

LFD (Lagen om försäkringsdistribution) ställer krav på försäkringsförmedlare och försäkringsbolag både när det gäller nytillsättningar och årliga uppföljande kontroller. Att tolka och analysera de nya kraven tar tid, kräver kunskap samt resurser. Kanske behöver ditt företag stöttning i arbetet med att möta upp regelkraven?

Vi erbjuder en effektiv och skräddarsydd tjänst som hjälper ert företag utifrån era behov.
Vi har kompetens om regelkraven och en lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder inom försäkringsbranschen med deras interna frågor. Vi har blivit ett självklart val år efter år för våra kunder tack vare våra effektiva och kundanpassade lösningar.

Vi tillhandahåller verktyg och stöd av hög kvalitet för att ditt företag ska kunna genomföra de nödvändiga kontrollerna. Tillsammans med oss sparar ni tid och kan känna er trygga i att alla regler efterföljs.

Tveka inte att ta kontakt med oss för att höra hur vi kan hjälpa just ditt företag.

För mer information

Kontakta Lars Blom – försäljningschef ToFindOut

Kontakta mig

Det senaste om LFD och bakgrundskontroller

Go to Top