Vi erbjuder bakgrundskontroller och utredningstjänster samt drogtester och hjälp med LFD/IDD

Bakgrundskontroller

Vår huvudprodukt består av kvalitativa bakgrundskontroller i olika nivåer beroende på vilken befattning som ska bakgrundskontrolleras.

Utredningstjänster

Våra utredningstjänster erbjuder ett heltäckande, riskfokuserat beslutsunderlag. De innefattar M&A, compliance och tredjepartskontroller.

LFD/IDD

Vi kan stötta ditt företag i arbetet med att möta upp regelkraven inom Lagen om försäkringsdistribution – en lag som ställer strikta krav.

Drogtester

Genom användning av drogtest kan arbetsplatser identifiera och bryta drogproblematik, vilket har positiva effekter för både arbetsmiljön och företag.

Säkerhetsprövningsintervju

För er som behöver utföra säkerhetsprövningar erbjuder vi hjälp med såväl underlag, intervjufrågor och genomförande av själva säkerhetsintervjun.

Internationella bakgrundskontroller

Vill du säkra din kompetens utomlands? Vi gör bakgrundskontroller i över 91 olika länder.

Vi erbjuder bakgrundskontroller och utredningstjänster
Vi hjälper företag som lyder under Lagen om försäkringsdistribution

Bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning

Vi erbjuder bakgrundskontroller på olika nivåer lämpade för olika befattningar. Dessutom tillhandahåller vi internationella bakgrundskontroller i över 91 olika länder

  • Kvalitativa bakgrundskontroller
  • Bakgrundskontroller på 3 olika nivåer
  • Internationella bakgrundskontroller

Vi erbjuder bakgrundskontroller och utredningstjänster

Utredningstjänster

ToFindOuts utredningstjänster erbjuder ett heltäckande, riskfokuserat beslutsunderlag. Utredningstjänsterna innefattar M&A, compliance och tredjepartskontroller.

ToFindOut jobbar både lokalt och internationellt med att utföra kvalificerade kontroller på era kunder, leverantörer, motparter och investerare.

  • Bolagsfakta, juridik  och finansiell analys

  • Compliance-frågor, sanktionsdatabas-sökningar, KYC (Know Your Customer)

  • Media-analys, anseendekontroll, styrelse- och ledningskontroll
Vi erbjuder bakgrundskontroller och utredningstjänster
Vi erbjuder bakgrundskontroller och utredningstjänster
Vi hjälper företag som lyder under Lagen om försäkringsdistribution

LFD/IDD

LFD (Lagen om försäkringsdistribution) ställer krav på försäkringsförmedlare och försäkringsbolag både när det gäller nytillsättningar och årliga uppföljande kontroller.

Vi erbjuder en effektiv och skräddarsydd tjänst som hjälper ert företag utifrån era behov. Vi har kompetens om regelkraven och en lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder inom försäkringsbranschen med deras interna frågor.

Drogtester

Allt fler väljer att införa drogtest på arbetsplatser för att upptäcka och förebygga missbruk. Detta eftersom missbruksproblematik påverkar företag och människor i allt större utsträckning. Åtminstone har vi blivit mycket mer medvetna om detta och om skadorna det medför i ett företag och för människor i sig.

Du kan komplettera bakgrundskontrollen med drogtest

Visste du att..

Vi erbjuder integration med flera av de största rekryteringsverktygen så som till exempel Teamtailor och Grade Onecruiter (tidigare Workbuster). Detta gör det möjligt att smidigt beställa bakgrundskontroller direkt från era rekryteringssystem. Läs mer här!

Koppla ihop bakgrundskontroller med rekryteringsverktyg

Vi erbjuder bakgrundskontroller och utredningstjänster samt drogtester