Blogg

En inblick i hur vi på ToFindOut jobbar med bakgrundskontroller i rekryteringsprocessen

Artiklar2024-06-17T13:26:59+00:00

Här i vår blogg hittar du intervjuer och artiklar om hur bakgrundskontroller skapar trygghet på arbetsplatser. Du får bland annat träffa oss som jobbar på ToFindOut, våra kunder och några experter på bakgrundskontroller. Vi svarar på frågor som ”Vad innehåller en bakgrundskontroll?” ”Varför ska man göra en bakgrundskontroll?” och ”Hur görs en internationell bakgrundskontroll?”. Längst ner hittar du också intressant läsning om vårt pro bono-arbete och citat från våra kunder.

Vi lyfter ämnet bakgrundskontroll från olika vinklar, men alltid med fokus på kandidatens bästa och kandidatens integritet, samtidigt som vi aktivt vill minska arbetsplatskriminalitet och skapa tryggare arbetsplatser. Vi tror att detta går att kombinera.

Vill du istället läsa våra e-guider, FAQ eller ordlistan? Här hittar du information om allt du kan behöva veta om bakgrundskontroller.

Har du tips på något ämne du vill läsa om eller önskar du andra exempel än intervjuer och artiklar om hur bakgrundskontroller skapar trygghet? Hör av dig till oss på info@tofindout.se

Intervju med Sara Persson från Ekobrottsmyndigheten om att rusta sig mot kriminalitet

Förra veckan hade vi ett väldigt matnyttigt och uppskattat [...]

By |maj 21st, 2024|Categories: Bakgrundskontroll, Blogg, Leverantörskontroll, Uncategorized|0 Comments

Du vet väl om att vi är medlemmar i BKF (Bakgrundskontrollföretagen)? En branschorganisation för oss som gör rättssäkra och transparenta bakgrundskontroller. Tillsammans har vi tagit fram etiska riktlinjer, god sed och GDPR-praxis, allt för att värna om den seriösa branschen. Vi medlemmar strävar alla efter att jobba för integritet, säkerhet och trygghet för både företag, klienter och individer. Tillsammans kan vi också bekämpa arbetsplatskriminaliteten!

Artiklar om hur bakgrundskontroller skapar trygghet

Mer läsning om hur bakgrundskontroller skapar trygghet

Artiklar om hur bakgrundskontroller skapar trygghet

Pro bono – för barnens bästa

Läs om vårt pro bono-arbete där vi hjälper organisationer att hjälpa barn och unga. Genom att införa bakgrundskontroller inom till exempel idrott och barnrättsorganisationer, blir världen lite tryggare. Till vår pro bono-sida.

Artiklar om hur bakgrundskontroller skapar trygghet

Så säger våra kunder om oss

Vad vore vi utan våra bakgrundskontroll-kunder? Tillsammans minskar vi ju arbetsplatskriminaliteten. Läs vad de har att säga om oss och vårt samarbete! Till ”Sagt om ToFindOut”.

Till toppen