Koppla ihop bakgrundskontroller och rekryteringsverktyg

För att skapa en så smidig och enkel process som möjligt för era bakgrundskontroller har vi byggt upp integrationer med de mest använda och populära rekryteringsverktygen. I dagsläget kan vi integrera med Teamtailor, Grade Onecruiter och Jobylon. Men fler är på gång! Kontakta oss gärna för att få mer information eller för att boka en demo. Via loggorna nedan kan du läsa mer om de specifika integrationerna!

Våra integrationer

Klicka på loggorna för att få veta mer om respektive integration.

Koppla ihop Teamtailor och bakgrundskontroller
Beställ bakgrundskontroller i Grade Onecruiter
Beställ bakgrundskontroller i Jobylon

Fyll i formuläret nedan för att boka demo eller kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Genom att anmäla mig via detta formulär samtycker jag till att ta emot informationsutskick från ToFindOut. Vi sparar ditt namn, din e-post och organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Psst, du vet väl om att vi är medlemmar i BKF (Bakgrundskontrollföretagen)? En branschorganisation för oss som gör rättssäkra och transparenta bakgrundskontroller. Tillsammans har vi tagit fram etiska riktlinjer, god sed och GDPR-praxis, allt för att värna om den seriösa branschen. Vi medlemmar strävar alla efter att jobba för integritet, säkerhet och trygghet för både företag, klienter och individer. Tillsammans kan vi också bekämpa arbetsplatskriminaliteten!

Bakgrundskontroller