Kontakta oss

Få reda på mer om bakgrundskontroller vid rekrytering eller compliance. Här kan du som är intresserad av våra tjänster eller har en fråga om bakgrundskontroller kontakta oss. Hör av dig!

Ring eller mejla

Få reda på mer om bakgrundskontroller vid rekrytering – vi finns här om du har några frågor eller bara vill veta mer. Välj den kontaktväg som passar bäst för dig.

Vi svarar så fort vi kan och ser fram emot att prata med dig!

Få reda på mer om bakgrundskontroller vid rekrytering eller compliance.

Kontakta oss

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Specificera ärendet
ToFindOut behandlar uppgifterna enligt följande: Om du samtycker till att ta emot nyhetsbrev eller fyller i ett kontaktformulär via vår hemsida sparar vi ditt namn, din e-post och om du själv valt det – organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Vi på ToFindOut gör bakgrundskontroller enligt GDPR, med kandidatens integritet i fokus och med en helt transparent process. Våra bakgrundskontroller hjälper er därmed att göra en fördomsfri rekrytering på en stabil grund . Allt detta bidrar till att du som kund kan känna dig trygg med att ta hjälp av våra tjänster – för att skapa en trygg arbetsplats.

Med våra 15 års erfarenhet i branschen vet vi hur bakgrundskontroller kan förebygga arbetslivskriminalitet och otrygghet. Inom alla olika branscher och roller. Behöver du hjälp att implementera bakgrundskontroller får du självklart det stöd du behöver från oss!

Få reda på mer om bakgrundskontroller vid rekrytering eller compliance

Få reda på mer om bakgrundskontroller vid rekrytering:

  • Läs mer om våra olika tjänster på Våra bakgrundskontroller
  • Läs vår FAQ för vanliga frågor och svar på dessa, så som vad en bakgrundskontroll är eller innehåller.
  • Läs Insights för en inblick i bakgrundskontrollbranschen och en bild av hur bakgrundskontroller skapar ett tryggare samhälle.
  • Läs vår blogg för insyn i hur vi gör era bakgrundskontroller och vad våra kunder tycker om oss. Här hittar du artiklar, intervjuer och fakta.