Kom igång med bakgrundskontroller

Vill du snabbt komma igång med bakgrundskontroller? På denna sida kan du enkelt kontakta oss för detta. Bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning är ett enkelt sätt att kvalitetssäkra er rekryteringsprocess och vi tycker att det ska vara smidigt att komma igång.

Har ni bestämt er för att börja med bakgrundskontroller?

Så klokt! Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till er!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Vill du läsa mer om våra olika rapportpaket och vad de innehåller? Läs mer här under "Våra tjänster" i huvudmenyn.
ToFindOut behandlar uppgifterna enligt följande: Om du samtycker till att ta emot nyhetsbrev eller fyller i ett kontaktformulär via vår hemsida sparar vi ditt namn, din e-post och om du själv valt det – organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

En trygg arbetsplats kräver trygga medarbetare.
Vi hjälper er att genomföra bakgrundskontroller,
så att ni kan ta ett informerat beslut.

Hur kommer man igång med bakgrundskontroller? 

Ett bra första steg är att lära sig lite mer, och lära sig hur andra gjort när det kommer till bakgrundskontroller. Vi har tagit fram ett antal guider som lotsar dig alltifrån ”Introduktion till bakgrundskontroller” till ”Viktiga frågor vid implementering av bakgrundskontroller

Hur kommer man igång med bakgrundskontroller?

Psst! Du vet väl om att vi är medlemmar i branschorganisationen Bakgrundskontrollföretagen (BKF)?