De flesta känner till belastningsregisterutdrag i samband med anställning och rekrytering. Men vetskapen om vad dessa innehåller/saknar i jämförelse med en bakgrundskontroll är inte lika bred. Och det finns stora skillnader.

I denna rapport ägnar vi oss åt att förklara skillnaden mellan dessa, effekten detta får och vad man bör tänka på. Dessutom ges några exempel på hur fel det kan gå om man förlitar sig på endast belastningsregisterutdrag.

Vi går även igenom innehållet i en bakgrundskontroll och vad som ligger till grund för det.

Sammanfattat får du läsa om:

  • Är belastningsregisterutdrag och bakgrundskontroll likvärdiga?
  • Viktigt att tänka på
  • Case
  • Innehållet i ett belastningsregisterutdrag
  • Innehållet i en bakgrundskontroll och våra rapportpaket

Att ladda ner våra White Paper är helt kostnadsfritt!

Ladda ner rapport om BRU/Bakgrundskontroll

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Genom att ladda ner vårt white paper samtycker jag till att ta emot informationsutskick från ToFindOut. Vi sparar ditt namn, din e-post och organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Ditt nedladdade White Paper skickas till din mejladress. Observera att det dock kan ta några minuter innan det trillar in.

Tillbaka till våra andra e-guider ->

Lär dig ännu mer om bakgrundskontroller på branschorganisationens hemsida: Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Där kan du läsa om den satta branschstandarden, etiska riktlinjer, god sed och GDPR-praxis. Med mera. Vi är givetvis medlemmar i BKF och går i bräschen för den seriösa bakgrundskontrollbranschen.