Allt du vill (eller bör) veta om bakgrundskontroller

Här finns allt du behöver veta om bakgrundskontroller

På denna sida har vi samlat nyttigheter för dig som funderar på att beställa bakgrundskontroller eller bara vill lära dig lite mer om ämnet. Oavsett din kunskapsnivå har vi antagligen något intressant för dig. Insikter, opinion och artiklar blandas med fakta och statistik. Vi har även information för dig som är kandidat i en rekryteringsprocess där du ska genomgå en bakgrundskontroll. Utöver det finns e-guider, vår blogg och vår FAQ. Och lite annat! Läs på – och hör av dig till oss om du undrar över något som du inte får svar på!

ToFindOut Insights

Här samlar vi alla våra artiklar, nyheter och insikter om bakgrundskontroller vid rekrytering. Kort sagt – en mix av intressant material.

Nyheter, åsikter och opinion om bakgrundskontroller
Vad säger de som går igenom en bakgrundskontrollprocess?

Allt du som kandidat behöver veta om bakgrundskontroller

Här får du som kandidat i en rekryteringsprocess svar på det du vill veta om bakgrundskontroller vid rekrytering och anställning!

E-guider

Ladda ned all vår samlade kunskap om bakgrundskontroller.

Guider för bakgrundskontroller
Intervjuer och nyheter om bakgrundskontroller

Bloggen

Sveriges största blogg om bakgrundskontroller.

FAQ

Vår frågebank fylls ständigt på – här hittar du svaren på de vanligaste frågorna som rör bakgrundskontroller.

Vi svarar på vanliga frågor om bakgrundskontroller
Vad innebär en bakgrundskontroll? Och vad betyder allt i bakgrundskontrollen?

Ordlista

Funderar du över något begrepp vi använder?

Vill du ha nyheter och information om bakgrundskontroller

Gör som 2971 andra – signa upp dig på ToFindOuts nyhetsbrev ”Insights”!

Intressanta intervjuer, guider och tips – rakt ned i din inkorg. Med en vettig frekvens, såklart. Vi lovar att inte spamma dig.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
ToFindOut behandlar uppgifterna enligt följande: Om du samtycker till att ta emot nyhetsbrev eller fyller i ett kontaktformulär via vår hemsida sparar vi ditt namn, din e-post och om du själv valt det – organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.