Hej, kandidat!

Du har kommit vidare i en rekryteringsprocess och är på väg att kanske få ett nytt jobb. Grattis! För att komma till och genomföra bakgrundskontrollen så klickar du på länken i mailet som du fick från oss. Du kan också välja att läsa mer om bakgrundskontroller och hur vi arbetar innan du sätter igång!

Se mailet
Läs mer

Bra att veta!

Om du inte tidigare har deltagit i en bakgrundskontroll eller om du har frågor
och funderingar så rekommenderar vi att du läser informationen
på denna sida innan du sätter igång.

Vi värnar om din integritet

Den sökandes personliga integritet är central i våra processer och i rapporternas innehåll. Vi följer samtliga krav i Dataskyddsförordningen (GDPR) och vi tar alltid in en skriftlig tillåtelse från den sökande innan vi påbörjar ett uppdrag. Den sökande har under researchtiden tillgång till en personlig webbportal. Här finns en bekräftelse på personens lämnade samtycke, individuellt frågeforum, information om när rapporten är färdig, den sökandes egna rapportkopia samt möjligheten att ta tillbaka sitt tidigare lämnade samtycke.

Se vår kandidatenkät

Lagar och regler

ToFindOut förhåller sig till alla gällande lagar och regler kring bakgrundskontroller och hantering av personuppgifter. Läs mer om några av de lager och regler som finns nedan.

Är du redo?

Klicka på länken i mailet du fått av oss
för att genomföra bakgrundskontrollen

“ToFindOut hjälper oss på HR och därmed vårt bolag att möta Compliance-krav med en väldefinierad, transparent, enkel och trygg tjänst, det vinner vi alla på.”
Mikael Englund – Scania Rekryteringscenter, SCANIA CV