Vad tycker kandidaterna om våra bakgrundskontroller? Läs vår rapport!

Vad tycker kandidaterna om våra bakgrundskontroller? Här kan du läsa resultatet av vår kandidatenkät som skickas ut till kandidater efter genomgången bakgrundskontroll.

Fokus är på följande tre områden/frågeställningar:

  • Att arbetsgivaren genomför bakgrundskontroll på kandidaterna visar att företaget är seriöst
  • En arbetsgivare har rätt att genomföra bakgrundskontroll på arbetssökande
  • Hur påverkas kandidatens bild av företaget när de gör bakgrundskontroller

Ladda ner rapporten ”Vad tycker kandidaterna?

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Genom att ladda ner vårt white paper samtycker jag till att ta emot informationsutskick från ToFindOut. Vi sparar ditt namn, din e-post och organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Din nedladdade sammanfattning av kandidatenkäten skickas till din mejladress. Observera att det dock kan ta några minuter innan den trillar in.

Tillbaka till våra andra e-guider ->

Lär dig ännu mer om bakgrundskontroller på branschorganisationens hemsida: Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Där kan du läsa om den satta branschstandarden, etiska riktlinjer, god sed och GDPR-praxis. Med mera. Vi är givetvis medlemmar i BKF och går i bräschen för den seriösa bakgrundskontrollbranschen.

Bakgrundskontroller