Så inför ni bakgrundskontroller

När väl det strategiska beslutet att implementera bakgrundskontroller är taget återstår en del praktiska ställningstaganden. Det resonemang vi driver här har inga tvärsäkra svar, utan de faktiska lösningar ni väljer avgörs av just er organisations unika förutsättningar och behov.
Vår samlade erfarenhet är att god kommunikation är en nyckelfaktor för ett lyckat resultat – och då är den interna och externa kommunikationen lika viktig.
På ToFindOut har vi lång erfarenhet och kan dela med oss av våra lärdomar. Våra rekommendationer ska ses som en vägledning, vi diskuterar givetvis gärna era specifika behov.

I detta White Paper behandlar vi följande punkter:

– Vad innehåller en bakgrundskontroll?

– När ska kandidaten involveras?

– Vilka på företaget ska hantera informationen?

– Hur fattar man beslut på grundval av det som kommit fram?

– Ska informationen sparas?

Att ladda ner våra White Paper är helt kostnadsfritt!

Ladda ner White Paper 3

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Genom att ladda ner vårt white paper samtycker jag till att ta emot informationsutskick från ToFindOut. Vi sparar ditt namn, din e-post och organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Ditt nedladdade White Paper skickas till din mejladress. Observera att det dock kan ta några minuter innan det trillar in.

Tillbaka till våra andra e-guider ->

Lär dig ännu mer om bakgrundskontroller på branschorganisationens hemsida: Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Där kan du läsa om den satta branschstandarden, etiska riktlinjer, god sed och GDPR-praxis. Med mera. Vi är givetvis medlemmar i BKF och går i bräschen för den seriösa bakgrundskontrollbranschen.