Vilka risker finns med bakgrundskontrollprocessen?

ToFindOuts mål är att skapa trygga arbetsplatser. Genom väl genomförd, transparent och etisk process ger vi våra kunder de bästa förutsättningarna för detta. Genom att kvalitetssäkra sitt humankapital, skyddas både konkreta och immateriella värden och grunden till långsiktiga framgångar läggs.

Även om fördelarna med att utföra bakgrundskontroller är tydliga, finns det även risker – om man inte hanterar kommunikationen, processen och informationen på ett omsorgsfullt och korrekt vis.

I detta White Paper kommer vi att titta lite närmare på ämnet Vilka risker finns med bakgrundskontrollprocessen? Vi går igenom följande:
• Generella risker
• Specifika risker med internetsökningar
• Liten checklista
• Så här kommer du igång

Att ladda ner våra White Paper är helt kostnadsfritt!

Ladda ner White Paper 4

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Genom att ladda ner vårt white paper samtycker jag till att ta emot informationsutskick från ToFindOut. Vi sparar ditt namn, din e-post och organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Ditt nedladdade White Paper skickas till din mejladress. Observera att det dock kan ta några minuter innan det trillar in.

Tillbaka till våra andra e-guider ->

Lär dig ännu mer om bakgrundskontroller på branschorganisationens hemsida: Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Där kan du läsa om den satta branschstandarden, etiska riktlinjer, god sed och GDPR-praxis. Med mera. Vi är givetvis medlemmar i BKF och går i bräschen för den seriösa bakgrundskontrollbranschen.