Introduktion till bakgrundskontroller

Vad är en bakgrundskontroll och varför göra en? Här går vi igenom det mesta du behöver veta när du funderar på att införa bakgrundskontroller på er arbetsplats. Frågorna kan vara många och handla om allt från hur det går till eller vad en rapport innehåller. Här har vi försökt täcka upp de vanligaste frågorna, men saknar du något är du mer än välkommen att höra av dig till oss.

Fler och fler företag gör bakgrundskontroller till en naturlig del av sin rekryteringsprocess och läser du detta white paper förstår du varför.

Detta White Paper är en introduktion till bakgrundskontroller där du får lära dig mer om allt på ämnet:

• Vad innehåller en bakgrundskontroll?
• När utför man en bakgrundskontroll?
• Varför genomför man en bakgrundskontroll?
• Hur går en bakgrundskontroll till?
• Våra rapportpaket

Att ladda ner våra White Paper är helt kostnadsfritt!

Ladda ner White Paper – Introduktion till bakgrundskontroller

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Genom att ladda ner vårt white paper samtycker jag till att ta emot informationsutskick från ToFindOut. Vi sparar ditt namn, din e-post och organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Ditt nedladdade White Paper skickas till din mejladress. Observera att det dock kan ta några minuter innan det trillar in.

Tillbaka till våra andra e-guider ->

Lär dig ännu mer om bakgrundskontroller på branschorganisationens hemsida: Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Där kan du läsa om den satta branschstandarden, etiska riktlinjer, god sed och GDPR-praxis. Med mera. Vi är givetvis medlemmar i BKF och går i bräschen för den seriösa bakgrundskontrollbranschen.