Vad är en bakgrundskontroll och varför göra en?

 

Idag är bakgrundskontroller en naturlig del av företags rekryteringsprocesser. I ett av våra mest nedladdade white paper går vi igenom det mesta du behöver veta när du funderar på att införa bakgrundskontroller på er arbetsplats.

I detta white paper tar vi bland annat upp:

• Vad innehåller en bakgrundskontroll?
• När utför man en bakgrundskontroll?
• Varför genomför man en bakgrundskontroll?
• Hur går en bakgrundskontroll till?
• Våra rapportpaket

Ladda enkelt ner ditt white paper genom formuläret nedan!

Ladda ner ”Introduktion till bakgrundskontroller”

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Genom att ladda ner vårt white paper samtycker jag till att ta emot informationsutskick från ToFindOut. Vi sparar ditt namn, din e-post och organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Har du någon fråga?

Frågorna gällande bakgrundskontroller kan vara många och handla om allt från hur det går till, vad en rapport innehåller eller hur man ska tänka i valet av leverantör.

I vårt white paper har vi försökt täcka upp de vanligaste frågorna, men saknar du något är du mer än välkommen att höra av dig till oss så pratar vi gärna vidare!