Nyheter och fakta om bakgrundskontroller – Fyll i formuläret nedan för att få vårt nyhetsbrev ToFindOut Insights!

I nyhetsbrevet får du aktuella nyheter, reflektion på dessa och kunskap om bakgrundskontroller. Vi berättar om hur vi ser på branschen och hur vi gör bakgrundskontroller med hänsyn till integritet. För oss är tryggare rekryteringar och tryggare arbetsplatser i fokus, och vi hjälper er med detta.

I varje nyhetsbrev delar vår VD Birgitta Edlund med sig av sina tankar om bakgrundskontroller, relevanta nyheter lyfts och insikter om bakrundskontroller delas.

Du som är nyfiken på bakgrundskontroller vid rekrytering, anställning eller på befintlig personal kan finna nyttig information i detta. Även du som vill lära dig mer om branschen och dess utveckling.

Häng på och läs, det blir intressant!

Nyheter om bakgrundskontroller!

ToFindOut Insights är ett nyhetsbrev för dig som arbetar med bakgrundskontroller. Här samlar vi nyheter, insikter och perspektiv från arbetet med att skapa trygga arbetsplatser. ToFindOut Insights kommer ut en gång i månaden.

Prenumerera på Insights

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
ToFindOut behandlar uppgifterna enligt följande: Om du samtycker till att ta emot nyhetsbrev eller fyller i ett kontaktformulär via vår hemsida sparar vi ditt namn, din e-post och om du själv valt det – organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.