Förhindra felrekryteringar

Fler och fler företag gör bakgrundskontroller till en naturlig del av sin rekryteringsprocess. Denna resurs kommer att lära dig mer om hur du behöver tänka kring din rekryteringsstrategi när du ska implementera bakgrundskontroller.

Hur kan ni förhindra felrekryteringar?

En vanlig uppfattning är att det förefaller självskrivet att endast göra bakgrundskontroller på vissa roller, ofta högre chefspositioner. Vi ser frågan ur ett bredare perspektiv.

Detta White Paper behandlar därför följande punkter:

• Det legitima behovet av bakgrundskontroller

• Strategiska överväganden kring implementeringen av bakgrundskontroller

• Ta första steget

Att ladda ner våra White Paper är helt kostnadsfritt!

Ladda ner White Paper 1

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Genom att ladda ner vårt white paper samtycker jag till att ta emot informationsutskick från ToFindOut. Vi sparar ditt namn, din e-post och organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Ditt nedladdade White Paper skickas till din mejladress. Observera att det dock kan ta några minuter innan det trillar in.

Tillbaka till våra andra e-guider ->

Lär dig ännu mer om bakgrundskontroller på branschorganisationens hemsida: Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Där kan du läsa om den satta branschstandarden, etiska riktlinjer, god sed och GDPR-praxis. Med mera. Vi är givetvis medlemmar i BKF och går i bräschen för den seriösa bakgrundskontrollbranschen.