Säkra er viktigaste resurs med bakgrundskontroller

Bakgrundskontroller blir ett allt vanligare sätt att kvalitetssäkra ett bolags viktigaste resurs och investering – medarbetarna. Att värna de värden som företaget står för, den uppbyggda kulturen och varumärkets övriga immateriella värden, framstår i sammanhanget som en billig försäkring.

Om ni är i en fas där bakgrundskontroller vid rekryteringar diskuteras, dröjer det ofta inte länge förrän en rad frågor dyker upp. Enligt vår erfarenhet kan dessa vara av både praktisk och etisk karaktär. Detta White Paper försöker svara på de flesta frågor om hur ni kan säkra er viktigaste resurs med bakgrundskontroller.

I detta White Paper besvarar vi följande frågor:
• Bör man göra bakgrundskontroller vid alla rekryteringar?
• Ska man göra bakgrundskontroller på flera sökande eller enbart slutkandidaten?
• På vilka typer av tjänster bör man göra bakgrundskontroller?
• Är bakgrundskontroller på befintlig personal något för oss?

Att ladda ner våra White Paper är helt kostnadsfritt!

Ladda ner White Paper 2

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Genom att ladda ner vårt white paper samtycker jag till att ta emot informationsutskick från ToFindOut. Vi sparar ditt namn, din e-post och organisationen du jobbar på. ToFindOut använder en tredje part för att hantera prenumerationer på våra nyhetsbrev, de personuppgifter du anger hanteras därmed även av tredje part i form av personuppgiftsbiträde. Tredje part har inte rätt att använda personuppgifterna för andra syften än att utföra de uppgifter de åtagit sig mot ToFindOut enligt avtal mellan ToFindOut och tredje part. ToFindOut säljer aldrig vidare dina personuppgifter till tredje part för marknadsföringsändamål.

Ditt nedladdade White Paper skickas till din mejladress. Observera att det dock kan ta några minuter innan det trillar in.

Tillbaka till våra andra e-guider ->

Lär dig ännu mer om bakgrundskontroller på branschorganisationens hemsida: Bakgrundskontrollföretagen (BKF). Där kan du läsa om den satta branschstandarden, etiska riktlinjer, god sed och GDPR-praxis. Med mera. Vi är givetvis medlemmar i BKF och går i bräschen för den seriösa bakgrundskontrollbranschen.