Seriösa bakgrundskontroller – mot arbetskriminalitet är det vi på ToFindOut jobbar med.

Vi är också medlemmar och medgrundare av branschorganisationen Bakgrundskontrollföretagen som arbetar med att sätta en hög standard för kvalitativa bakgrundskontroller.

Som pionjärer i bakgrundskontrollbranschen har vi över 15 års erfarenhet, vilket gör oss till experter på ämnet bakgrundskontroller. Vi strävar dessutom alltid efter att ligga i digital framkant, för att följa våra kunders behov. Exempel på detta är vår kundportal, som möjliggör en enkel och snabb process, inlogg med BankID, samt våra integrationer med olika rekryteringsverktyg som till exempel Teamtailor och Grade Workbuster.

På denna sida samlar vi klipp och länkar på vårt medverkande i olika medier som till exempel SVT Nyheter och Chefstidningen, där vi pratat om seriösa bakgrundskontroller – mot arbetskriminalitet.

Seriösa bakgrundskontroller – mot arbetskriminalitet

Är du journalist eller vill du av andra skäl ha tillgång till presskontakt? Kontakta då VD Birgitta Edlund via vår kontaktsida.

Är du nyfiken på det här med bakgrundskontroller, undrar du hur man ska göra för att komma igång eller funderar du över GDPR eller andra legala aspekter? Via länkarna nedan hittar du grundläggande information. Hittar du inte det du söker är du alltid välkommen att kontakta oss!

Läs mer om våra bakgrundskontroller här!

På jakt efter mer kunskap om bakgrundskontroller i stort? Spana in vår kunskapsbank!